Visie

Het ontwerpbureau Skills n Dreams staat voor uitdagend en creatief onderwijs. Dit doen we in een inspirerende leeromgeving waarbij de leerlingen en leerkrachten hun vaardigheden kunnen ontplooien. Door integratie van diverse vakgebieden, waaronder wereldoriƫntatie, werken we aan diverse ontwerpen waarbij de 21st century skills een belangrijke rol spelen.
Door de goede samenwerking van een jong en dynamisch team, waarbij we gebruik maken we elkaars ervaringen, expertise en talenten, werken we aan onderwijs waarbij de leerlingen de juiste skills ontwikkelen voor de toekomst.


Bart, Jantine, Inge, Helga, Annemiek en Monique

woensdag 20 juni 2012

eindproduct jantine

Hierbij mijn lessenserie voor LA2. Het is een lessenreeks van 6 lessen die gevolgd kunnen worden op een blog. Er wordt in deze lessenserie rekening gehouden met de 21st century skills en de kerndoelen 1,4 en 42. De thema's licht, elektriciteit en kracht staan centraal. De lessenserie is gemaakt voor groep 8 en sluit aan bij het boek Naut, thema 1.

De lessenserie is te vinden op http://atelierjantine.blogspot.nl

1 opmerking:

  1. He Jantine,
    Ik vind dat je een leuk interessant onderwerp hebt waar de leerlingen mee aan de slag gaan. (Zal misschien ook komen aangezien ik zo'n beta-persoontje ben... ;-) )
    Leuk dat werkt via een Blog. Daar hebben we dit LA heel wat kennis mee opgedaan. Is het de bedoeling dat leerlingen allemaal zelf naar deze blog gaan om alle onderdelen te lezen en te bekijken, of hebben jullie genoeg computers?
    Ik ben benieuwd hoe de leerlingen dit gaan ervaren. Laat nog maar een keer een berichtje achter wanneer je het uitgevoerd hebt!

    Groetjes,
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen