Visie

Het ontwerpbureau Skills n Dreams staat voor uitdagend en creatief onderwijs. Dit doen we in een inspirerende leeromgeving waarbij de leerlingen en leerkrachten hun vaardigheden kunnen ontplooien. Door integratie van diverse vakgebieden, waaronder wereldoriƫntatie, werken we aan diverse ontwerpen waarbij de 21st century skills een belangrijke rol spelen.
Door de goede samenwerking van een jong en dynamisch team, waarbij we gebruik maken we elkaars ervaringen, expertise en talenten, werken we aan onderwijs waarbij de leerlingen de juiste skills ontwikkelen voor de toekomst.


Bart, Jantine, Inge, Helga, Annemiek en Monique

zaterdag 28 april 2012

"Defining 21st Century Skills" (samenvatting)

In de huidige maatschappij zien we dat samenwerking en innovatie een belangrijke plaats innemen. Het is belangrijk dat studenten leren communiceren, delen van informatie en complexe problemen leren oplossen en te vernieuwen. Het artikel "Defining 21st Century Skills" laat zien welke 10 vaardigheden van belang zijn en wat de inhouden zijn. Ook wordt het belang en inhoud van ICT toetsing besproken versus de traditionele methode. Hierbij de samenvatting van het artikel. De tabellen heb ik niet weergegeven omdat het moeilijk knippen en plakken was, maar zijn zeker interessant om te bekijken. De paginanummers zijn opgenomen in de samenvatting, zodat het gemakkelijk te vinden is.
Het was een erg moeilijk artikel. Gelukkig bestaat er google vertaler!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten